de zachte aanraking van ayurveda

 "Leven is aangeraakt worden" - ervaar bij mij de zachte, warme weldaad  van een ayurvedische massage 

Algemene voorwaarden

1. Algemeen.

Ik bied professionele Ayurvedische massages aan vrouwen. Ik verleen GEEN medische behandelingen. Ik bied GEEN ENKELE VORM van erotische massage. 

2. Afspraken.

Afspraken voor bezoeken en of behandelingen worden op voorhand, telefonisch of per e-mail gemaakt en zijn altijd (om een goed administratie aan te leggen) onder vermelding van volledige naam, adres, email en telefoonnummer. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zondermeer in met de algemene voorwaarden zoals deze hier staan vermeld.

3. Contra indicaties.

Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelend arts en/of specialist. Om er zeker van te zijn dat u gemasseerd mag worden zal, vooraf aan elke massage, een anamnese  afgenomen worden. Hierin vermeld u of u reeds onder behandeling bent van een arts, therapeut, of u zwanger bent en of  medicijnen gebruikt. Indien nodig kan ik overleg plegen met uw arts.

4. Betalingen.

De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling contant te voldoen, tenzij anders afgesproken en bevestigd.

5.Persoonsgegevens en privacy.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

6. Annuleren.

Gemaakte afspraken kunt u minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.

7. Aansprakelijkheid.

Ik ben niet verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen. Een behandeling van mij is geheel op eigen risico, en u bent zelf verantwoordelijk voor het juist vermelden van uw algehele gezondheid.

8. Cadeaubonnen

De cadeaubon kan alleen bij mij worden ingewisseld. De kadobon is niet inwisselbaar voor contant geld.

9. Uitsluiting van behandeling.

Ik behoud mij het recht voor om een cliënt voor behandeling uit te sluiten.

10. Overig.

De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door mij ten alle tijden worden gewijzigd.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn